Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan gestaltlabilmekle yanında henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi nedeni belde yitirilmesine vasıf vermemesi ve elan az maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen yapılabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve durum kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme kişi yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Yüzıcı gereç yürekermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içinde mevcut insanların ve sair faalların yangın veya herhangi bir evgin hava sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, binalması zorunlu, bünyeların vazgeçilemez unsurları arasında yer almaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan yapı tasarım halindeyken mimarlar Yangın Kapısı aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların kenarı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page